Idrijski žlikrofi in vino (preddogodek Praznika idrijskih žlikrofov)
Kulinarični dogodek v urbanem okolju idrijske kavarne:
- 8 jedi z idrijskimi žlikrofi,
- 8 vin
- Vinski izbor Dejana Levpuščka, sommelierja III. stopnje
Za en večer se prelevite v raziskovalce okusov, ki se tvorijo, ko lokalno jed, postreženo s tradicionalnimi in sodobnimi omakami, raztopimo v izbrani vinski spremljavi.
Skozi osem različnih hodov vas bo Dejan Levpušček, sommelier III. stopnje, popeljal globoko v nianse okusov, predstavil bogat svet različnih stilov vi,. Tako boste osvojili novo znanje, nov pogled na možnosti okusov, ki jih idrijski žlikrofi skrivajo v sebi.
Dogodek je plačljiv, cena za 8 hodov z vinsko spremljavo je 45 EUR z DDV.
Obvezna prijava in predhodno plačilo na >>
Število mest je omejeno na 30 oseb.
Dogodek nastaja v sodelovanju Zavoda ID20 z ekipo Praznika idrijskih žlikrofov, ekipe Kavarne Vega ter sommelierja Dejana Levpuščka.